Πέθανε 4χρονο αγόρι που μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από νοσοκομείο της Βέροιας στη Θεσσαλονίκη

[ad_1]

Πέθανε 4χρονο αγόρι που μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από νοσοκομείο της Βέροιας στη Θεσσαλονίκη

Εξετάζονται οι ιατρικές ευθύνες για την υπόθεση ενός 4χρονου αγοριού, που μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο και όχι με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τη Βέροια.

Όπως αναφέρει το Inveria.gr, χθες το βράδυ, οι γονείς του 4χρονου αγοριού, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Βέροιας, με κοιλιακούς πόνους και μετά από 2 – 3 ώρες το παιδί κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει παιδιατρικό τμήμα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του InVeria.gr, η μεταφορά έγινε με ιδιωτικό αυτοκίνητο και όχι ασθενοφόρο.
 
 Το παιδί, αφού διακομίσθηκε στο Παπαγεωργίου, έχασε τη ζωή του, ενώ για τα αίτια διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν το παιδί είχε ειλεό.
 
Σήμερα έγινε στη Βέροια η κηδεία του μικρού αγοριού, ενώ για το θλιβερό περιστατικό,  εξετάζονται ευθύνες στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βέροιας.
 
 
 
Αναφορικά με τις ευθύνες του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Βέροιας εξετάζεται αν και κατά πόσο ο χρόνος που μεσολάβησε μέχρι να εξεταστεί το παιδί και να αποφασιστεί ότι πρέπει να διακομιστεί, αλλά και ο τρόπος διακομιδής (με ΙΧ και όχι με ασθενοφόρο) συνετέλεσαν σε αυτή την τραγική κατάληξη… 
 
Η κηδεία του 4χρονου αγοριού θα γίνει σήμερα, Σάββατο (20/5), στη Βέροια.

 

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.