Πήγε στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς

Πήγε στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς

Πρόκειται για την Μπιλιάνα Σπάσοβα 32 χρόνων από την Βουλγαρία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το ξενοδοχείο που διέμενε στο Μεταξουργείο και ενώ λίγο πριν είχε καλέσει την μητέρα της στο τηλέφωνο και της είχε αναφέρει πως έπεσε θύμα κλοπής και κακοποίησης.

Η Μπιλιάνα είχε έρθει στις 18 Ιουλίου από την χώρα της στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους. Διέμενε σε ένα ξενοδοχείο στην Πλατεία Καραϊσκάκη, απ’ όπου χάθηκαν τα ίχνη της στις 3 Αυγούστου, όταν και μίλησε στο τηλέφωνο με την μητέρα της, η οποία ήρθε εσπευσμένα στην Αθήνα για να την βρει καθώς της είχε πει την περιπέτεια που έζησε και της ζητούσε να έρθει να την πάρει, όμως δεν την βρήκε ποτέ.

Τα ρούχα της τα έχει αφήσει στο ξενοδοχείο, ενώ μαζί της φαίνεται πως έχει την ταυτότητά της και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως είναι κλειστό.

Τις τελευταίες ημέρες έδειχνε έντονα προβληματισμένη, ενώ από ένα κατάστημα τροφίμων που διατηρούν ομοεθνείς της στην περιοχή η μητέρα της έμαθε πως ίσως την ημέρα που εξαφανίστηκε να φορούσε ένα μπλε φόρεμα αφού την έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος.

Για την εξαφάνισή της έχει γίνει δήλωση από την μητέρα της στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας στις 5 Αυγούστου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την νεαρή γυναίκα, να καλέσει την Αστυνομία ή στο «Τούνελ».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.