Πήλιο: «Έτσι έγινε το κακό» – Δεν φορούσαν φωσφοριζέ γιλέκα

Πήλιο: «Έτσι έγινε το κακό» – Δεν φορούσαν φωσφοριζέ γιλέκα

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο σπίτι του 33χρονου άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχασε τη ζωή του, από τα σκάγια φίλου του στην ευρύτερη δασική περιοχή του Μυλοπόταμου Πηλίου.

Ο νεαρός άνδρας, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, καθώς είχε λήξει η άδεια παραμονής του, πήγε με έναν φίλο του 57 ετών για κυνήγι.

Πρόκειται για μία παράνομη πράξη, αφού το κυνήγι απαγορεύεται αυτή την περίοδο. Για τον λόγο αυτό και για να μη συλληφθεί από τους θηροφύλακες, αφού δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας, ο 33χρονος κι ο φίλος του δε φορούσαν τα φωσφοριζέ γιλέκα, που οφείλουν να φέρουν οι κυνηγοί.

Γύρω στις 13.00, κι ενώ και οι δύο είχαν στήσει καρτέρι για αγριογούρουνα, μία κίνηση του 33χρονου, ενεργοποίησε τον 57χρονο, που εκτίμησε οτι πρόκειται για αγριογούρουνο και έτσι το χτύπησε με τα σκάγια της καραμπίνας του.

Όμως, αντί για το ζώο, νεκρός έπεφτε ο φίλος του, ο οποίος ξεψύχησε μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του από το σημείο στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Το θύμα ήταν παντρεμένος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο.

Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Πέρασε τον φίλο του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.