Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών – Η ΟΑΣΙΣ μας ενημερώνει

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών – Η ΟΑΣΙΣ μας ενημερώνει

Στις 26 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το Κέντρο Υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων ΟΑΣΙΣ, διοργανώνει υπό την αιγίδα  της αντιδημαρχίας κοινωνικής πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, εκδήλωση με τίτλο:

«Πώς νικάμε τα ναρκωτικά»

Πολιτικοί, εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες υγείας και μέλη της ΟΑΣΙΣ θα αναφερθούν στη μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών και στην λύση του προβλήματος.

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης:
Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 6.00μμ
Πολυχώρος Όασις, Μοσκώφ 12, (περιοχή Δικαστηρίων)

Λίγα λόγια για την ΟΑΣΙΣ 

Η ΟΑΣΙΣ είναι κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκοόλναρκωτικάτζόγο και διαδίκτυο.

Στα 20 χρόνια λειτουργίας της, έχει προσφέρει πολύ σημαντικό έργο σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο της απεξάρτησης. Για τη δράση της βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας, τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης,  τους ROTARY, και τον θεσμό BRAVO.

Το κέντρο ανήκει στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα (που παρέχουν υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας), στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και κατέχει Διαχειριστική Επάρκεια.

Η ΟΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2002 από τον κ. Δαμιανό Δουΐτση, άλλους αποθεραπευμένους, μέλη οικογενειών και τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Λειτουργεί σε χώρο 250 τ.μ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου δέχεται καθημερινά δεκάδες επισκέπτες, αλλά στηρίζει τηλεφωνικά και διαδικτυακά ανθρώπους από όλη την Ελλάδα

Η Όασις μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει περισσότερα από 30.000 άτομα από όλη τη χώρα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.