Παγκόσμια θλιβερή πρώτη στο Ωραιόκαστρο Χωρίς επιμνημόσυνη δέηση η κατάθεση στεφάνων

Παγκόσμια θλιβερή πρώτη στο Ωραιόκαστρο Χωρίς επιμνημόσυνη δέηση η κατάθεση στεφάνων

Παγκόσμια πραγματικά θλιβερή πρώτη στο δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Ωραιοκάστρου. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων για πρώτη φορά στα χρονικά χωρίς να προηγηθεί η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων του Ωραιοκάστρου. 

Η πρόεδρος της κοινότητας Ωραιοκάστρου κ.Αραμπατζίδου Μαρία, εκτελώντας χρέη τελετάρχη, ξεκίνησε την κατάθεση στεφάνων χωρίς να περιμένει την έλευση που ιερέα για να τελεστεί πρώτα το τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων.

Τα συναισθήματα έκπληξης και εκνευρισμού του ιερέα ήταν φανερά, καθώς μόλις έφτασε στο ηρώων διαπίστωσε ότι η κατάθεση στεφάνων ξεκίνησε χωρίς να προηγηθεί η επιμνημόσυνη δέηση. 

Αποχώρησε άμεσα απο το σημείο και επέστρεψε μετά το πέρας, όταν αποχώρησαν όλοι και μόνος του τέλεσε το τρισάγιο εις μνήμην των ηρώων του 1940.

Δυστυχώς οι αρνητικές εκπλήξεις δεν σταμάτησαν μόνο σε αυτό το σοβαρό γεγονός.

Μεγάλη καθυστέρηση υπήρξε στην ροή της εκδήλωσης ψάχνοντας τα στεφάνια….Δεν υπήρχε άτομο για να δώσει το στεφάνι σε κάθε φορέα. 

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Καρασαββίδης Δημήτρης έψαχνε μόνος του να βρει το στεφάνι που έγραφε Δημοτική αρχή αλλά μάταια. Και ο δικός του εκνευρισμός ήταν έκδηλος για όλα όσα διαδραματιζόντουσαν. 

Η μεγάλη καθυστέρηση και η απουσία της επιμνημόσυνης δέησης φαίνονται στο παρακάτω βίντεο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.