Παιδικοί Σταθμοί: Ξεκινούν απο σήμερα οι αιτήσεις για voucher -Πληροφορίες

Παιδικοί Σταθμοί: Ξεκινούν απο σήμερα οι αιτήσεις για voucher -Πληροφορίες

Ξεκινά από σήμερα  Δευτέρα 19 Ιουλίου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.
Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2021-2022 θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 3 Αυγούστου.
Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet. Η εφαρμογή της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων θα είναι προσβάσιμη και από κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία παιδιά/άτομα με αναπηρία, σε αντίστοιχες δομές.

Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον επιλεγούν με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους. Ο συνολικός προϋπολογισμός αποτελεί εξ ολοκλήρου δημόσια δαπάνη και ανέρχεται σε 279 εκατ. ευρώ.

Ο τρόπος κι η διαδικασία υποβολής και ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες για την άντληση ή την επαλήθευση των απαιτούμενων στοιχείων, περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στις σχετικές οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν:

Το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ ΚΑΙ των δύο γονέων, το ΑΜΚΑ των παιδιών, καθώς επίσης και τους κωδικούς εισόδου στο TAXISNET.

Οι δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας νηπίων και παιδιών στο Δήμο Ωραιοκάστρου είναι:
1) Παιδικός Σταθμός- Λητής ΚΩΔΙΚΟΣ- 379
2) ΚΔΑΠ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – Α΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-282
3) ΚΔΑΠ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – Β΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-62522
4) ΚΔΑΠ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ- Α΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-358
5) ΚΔΑΠ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ- Β΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-21263
6) ΚΔΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Α΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-51869
7) ΚΔΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Β΄ Βάρδια ΚΩΔΙΚΟΣ-62547.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.