“παιχνίδι μεγάλο παίζεται” στις πλάτες και των μεταναστών και των πολιτών,(βίντεο)

Στην εφ όλης της ύλης ενημέρωση που έκανε σήμερα,12/2/16, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου στους πολίτες του ένα συμπέρασμα βγήκε…ότι πραγματικά “παιχνίδι μεγάλο παίζεται” στις πλάτες και των μεταναστών και των πολιτών αφού το θέμα της επιλογής χώρου για την εγκατάσταση των μεταναστών και ακριβής ενημέρωση στον προγραμματισμό του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση δεν υπάρχει.
Ατελείωτες ώρες συμβουλίων με προτάσεις από τους δημάρχους προς την κυβέρνηση,για διασπορά των μεταναστών σε χώρους που να παρέχουν τουλάχιστον τα απαραίτητα όπως αποχέτευση και νερό και την υπόδειξη κατάλληλων χώρων έχουν ήδη κατατεθεί και αναμένετε η απάντηση από την κυβέρνηση.
Στην αίθουσα παρευρέθησαν και αρκετοί κάτοικοι του δήμου Δέλτα που εδώ και μια εβδομάδα βρίσκονται με βάρδιες έξω από το στρατόπεδο 1090 διαμαρτυρόμενοι για την επιλογή του συγκεκριμένου στρατοπέδου.
Την ενίσχυση αυτού του αγώνα ζήτησε η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου απο τους πολίτες της.
Η αναμονή παρατείνεται εως την οριστική απόφαση της κυβέρνησης.
Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης εξαιτίας της διαμέτρου αντίθετης άποψης που έχουν οι πολίτες και αυτό τους οδηγεί σε ακραίες τοποθετήσεις.

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.