«Παλίρροια» θα έχει ο Δήμος Καλαμαριάς την Κυριακή

«Παλίρροια» θα έχει ο Δήμος Καλαμαριάς την Κυριακή

 

Ο Δήμος Καλαμαριάς, με το Γραφείο Αθλητισμού της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού & Δια βίου μάθησης σε συνεργασία με την Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση προκηρύσσει τον 19ο Χειμερινό Περίπατο Κολύμβησης «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ» . Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 12:00 το μεσημέρι στην πλαζ Αρετσούς.

Η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές 300 και 1.000 μέτρων μέσα στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου .

Οι κολυμβητές θα συγκεντρωθούν στις 11:00 π.μ το πρωί της Κυριακής, στο δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς και στη συνέχεια θα μεταβούν στην πλαζ Αρετσούς, σημείο εκκίνησης του αγώνα. Μετά τον τερματισμό οι αθλητές θα επιστρέψουν στο χώρο του κολυμβητηρίου για να κάνουν χρήση των αποδυτηρίων και των ντους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές/τριες, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για την συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα .

Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, αφού προηγουμένως συμπληρώσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση-αίτηση που παραδίδουν υπογεγραμμένη στους διοργανωτές ή αποστέλλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο τηλ: 6906861176 (Ιωάννης Κυφωνίδης).

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.