Πανοραμική IP κάμερα 360 μοιρών

[ad_1]

Η επόμενη γενιά για τις κάμερες παρακολούθησης είναι εδώ, και… βλέπουν τα πάντα!

Αντί να ψάχνετε τη βέλτιστη γωνία λήψης, γιατί να μην τις έχετε όλες διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή;

Αυτό ακριβώς σας επιτρέπει να κάνετε η νέα κάμερα της Smart Electronics, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 68,90€ !!!

img_8363
img_8368
img_8371
img_8373
img_8375
img_8376

Πρόκειται για μία συσκευή κυρίως εσωτερικού χώρου, που μπορεί να τοποθετηθεί στο ταβάνι ή πάνω στο γραφείο / τραπέζι, χρησιμοποιώντας τις βίδες και τα ούπα που θα βρείτε στη συσκευασία.

Είναι ωστόσο κατάλληλη και για εξωτερικούς χώρους, χάρη στην πιστοποίηση IP66 που διαθέτει. Αυτό την καθιστά ικανή να αντέξει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς είναι ανθεκτική σε υγρασία, αλλά θερμοκρασίες από -10 μέχρι 50 βαθμούς Κελσίου!

Έχει τη δυνατότητα να καταγράψει φωτογραφίες και video, τα οποία αποθηκεύονται σε κάρτα microSD που τοποθετείτε στη σχετική υποδοχή της συσκευής.

Στο κέντρο της διαθέτει έναν fish-eye φακό για μέγιστη αντίληψη του περιβάλλοντος.

Τρία περιμετρικά λαμπάκια infrared της δίνουν τη δυνατότητα «νυχτερινής όρασης» καθώς είναι εφικτό να καταγράψει εικόνα σε απόσταση 10 μέτρων με φωτισμό μόλις 0.1 lux! Έτσι μπορείτε να βλέπετε και στο σχεδόν απόλυτο σκοτάδι!

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εντυπωσιακές δυνατότητες έχει!

Πρόκειται φυσικά για μία IP camera, και η σύνδεση της στο δίκτυο σας γίνεται μέσω ενός απλού καλωδίου Ethernet RJ45.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσω του smartphone ή του tablet σας, κατεβάζοντας την κατάλληλη εφαρμογή για Android ή iOS.

Έτσι μπορείτε να χειριστείτε την κατεύθυνση του φακού, να τραβήξετε φωτογραφίες 5MP και φυσικά να καταγράψετε σε video ότι συμβαίνει στο χώρο.

Μάλιστα, με τα ενσωματωμένα ηχεία, σας επιτρέπει να μιλήσετε κιόλας σε όσους βρίσκονται γύρω της, π.χ. για να τους ειδοποιήσετε ότι παρακολουθούνται εφόσον το χρησιμοποιήσετε σαν μέρος ενός συστήματος ασφαλείας.

Παράλληλα είναι ιδανική λύση ασφαλείας για επαγγελματικούς χώρους, αλλά και για το σπίτι σας, όταν π.χ. έχετε ηλικιωμένους ή μικρά παιδιά, που χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μεγάφωνα για να καθησυχάσετε τα παιδιά ή τους ηλικιωμένους ή να κάνετε ανακοινώσεις, σαν ένα μικρό PA σύστημα, σε επαγγελματικούς χώρους.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και σταματήστε να ανησυχείτε για ότι συμβαίνει στο σπίτι ή στο γραφείο όταν λείπετε!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 68,90 κάνοντας κλικ εδώ

The post Πανοραμική IP κάμερα 360 μοιρών appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.