Παντελής Τσακίρης: Οι πολίτες έστειλαν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Παντελής Τσακίρης: Οι πολίτες έστειλαν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής

 

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» Παντελής Τσακίρης αμέσως μετά τη γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων που τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση κατά τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Χιλιάδες δημότες του Ωραιοκάστρου βρέθηκαν στις κάλπες κι έστειλαν το πιο ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής που έρχεται στον τόπο κι ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Ιουνίου. Θα ήθελα να στείλω κι ένα μήνυμα: Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν. Το λέω ειλικρινά. Και θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους συνυποψηφίους μου για τον πολύ έντιμο και ειλικρινή αγώνα τον οποίο είχαμε όλον αυτόν τον καρό. Η πολιτική αλλαγή στον δήμο Ωραιοκάστρου επισφραγίζεται στις 2 Ιουνίου. Παρακαλώ θερμά να μη λείψει κανείς από τις κάλπες».

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.