ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αποφασίστηκε που και πότε θα γίνει ο τελικός

Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου (06/05, 20:30), αφού οι αρμόδιοι φορείς έδωσαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στη ΓΓΑ για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Γήπεδο
Παρά την αρχική πρόθεση του Γιώργου Βασιλειάδη να αναβάλει τον τελικό Κυπέλλου για λόγους νομιμότητας εξαιτίας του θέματος που προέκυψε με τα εισιτήρια, εντέλει η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο (06/05, 20:30).

Το μεσημέρι της Παρασκευής (05/05) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι έδωσαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στη ΓΓΑ για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Παράλληλα, όπως αποκάλυψε κι ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, το γήπεδο εξασφάλισε κι επίσημα την τυπική άδεια καταλληλότητας.

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των εισιτηρίων, αναμένεται να υπάρχει διπλή ταυτοποίηση έξω απ’ το γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα, εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα “χτυπηθούν” σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.