ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον μικρό Βασίλη – Το Make a Wish κατάφερε και αυτό

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον μικρό Βασίλη – Το Make a Wish κατάφερε και αυτό

O Βασίλης είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Γλυκό παρουσιαστικό με εκφραστικά μάτια, ζεστό χαμόγελο και αύρα τόσο θετική που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό. Απολαμβάνει την παρέα των άλλων και στο πρόσωπο του είναι ζωγραφισμένο ένα μόνιμο χαμόγελο. Μεγάλη αγάπη του Βασίλη είναι το ποδόσφαιρο. Λατρεύει να παίζει και να παρακολουθεί αγώνες. Επιθυμία του να παρακολουθήσει την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο του ΟΑΚΑ. Λαχταρούσε τόσο να επισκεφθεί το μεγάλο αυτό γήπεδο και να παρακολουθήσει εκεί έναν αγώνα!

Στον κόσμο του Make-A-Wish όλα είναι δυνατά. Σύντομα ο Βασίλης θα παρακολουθούσε το μεγάλο αγώνα που τόσο επιθυμούσε!

Πλησίαζε το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ο μικρός μας φίλος θα ήταν εκεί. Για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα! Έτσι, οι δύο ομάδες «αγκάλιασαν» εξίσου τον Βασίλη. Η μία με τη φιλοξενία στο γήπεδό της και η άλλη με τα δώρα από τον αγαπημένο παίκτη του.

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο κρίσιμος αγώνας ξεκινούσε σε λίγα λεπτά.
Ο διαιτητής ξεκίνησε για τον αγωνιστικό χώρο και λίγο πιο δίπλα, ο Βασίλης άπλωσε το μικρό χεράκι του και κράτησε σφιχτά το χέρι του αρχηγού της ομάδας του. Την ιδιαίτερη εκείνη στιγμή που ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας «εισέβαλλε» στο γήπεδο κρατώντας από το χέρι το μεγάλο μαχητή, χιλιάδες  θεατές καταχειροκροτούσαν! Ήταν η δική του στιγμή, γιατί  όχι μόνο παρακολούθησε τον αγώνα από κοντά, αλλά συνόδευσε  και τον αρχηγό της ομάδας του στην αρχή του αγώνα. Τα ματάκια του έλαμπαν από ευτυχία και ενθουσιασμό! Ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του και δεν θα την άλλαζε με τίποτα.

Στη συνέχεια και μετά τη μεγάλη είσοδο επέστρεψε στις κερκίδες για να απολαύσει τη μεγάλη μάχη των 2 ομάδων. Πόσο διαφορετικά ήταν όλα από κοντά. Η μυρωδιά από το γρασίδι, τα συνθήματα, το πάθος των αθλητών, οι γρήγορες εναλλαγές.  ‘Όλα είχαν συνεπάρει τον υπέροχο φίλο μας.
Το τέλος του αγώνα βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες. Ο μεγάλος νικητής ήταν και είναι σίγουρα ο Βασίλης. Ένας πραγματικός μαχητής , παράδειγμα για όλους μας!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.