Παρέλαση θηλυκών αστέρων στην «Συμμορία των 8»

[ad_1]

Παρέλαση θηλυκών αστέρων στην «Συμμορία των 8»

Μετά τις Elizabeth Banks, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter και Mindy Kaling, η Rihanna και η Anne Hathaway θα συμμετέχουν στο καστ

 

Ο σκηνοθέτης Gary Ross έχει βαλθεί να ξεπεράσει τη δόξα του «Ocean’s Eleven» αποκαλύπτοντας τον τίτλο του επερχόμενου reboot της ταινίας, στην οποία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν αποκλειστικά γυναίκες ηθοποιοί. 

Η νέα ταινία που είναι στα σκαριά ονομάζεται «Ocean’s Eight» (Συμμορία των Οκτώ) και θα περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία από την επιτυχημένη τριλογία του Steven Soderbergh.

Μετά τις Elizabeth Banks, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter και Mindy Kaling, η Rihanna και η Anne Hathaway θα συμμετέχουν στο καστ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το σενάριο, η Bullock θα αναλάβει το ρόλο της αδελφής του Danny Ocean, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο George Clooney στην τριλογία του Soderbergh.

To κάστινγκ δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο από τα μέλη του καστ της πρώτης τριλογίας να κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία. 

Η πολυαναμενόμενη ταινία αναμένεται να είναι πολύ σημαντική και για την καριέρα της Rihanna στη μεγάλη οθόνη. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται στο «Valerian» του Luc besson. 

Το φιλμ εντάσσεται στις ταινίες που γυρίζονται ξανά με γυναίκες σε ρόλους που πρωτοερμήνευσαν άνδρες -κάτι που έγινε και στο πρόσφατο Ghostbusters.

http://www.protothema.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.