«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Παρέμβαση με τρικάκια πραγματοποίησε ο Φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα, στο σπίτι του παρουσιαστή Γ. Λιάγκα, διαμαρτυρόμενοι έτσι για τη χυδαία αντιμετώπιση που είχε στην εκπομπή του εκσπερμάτιση στην πλάτη κοπέλας σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους “η παρέμβαση στο σπίτι του Λιάγκα και τα όσα επιλέξαμε να του μεταφέρουμε μέσω του γραπτού λόγου, θεωρούμε ότι είναι μία από αυτές τις στιγμές αντίστασης και καθημερινού φεμινιστικού αγώνα.”

 

Η είδηση έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα της συλλογικότητας, με κείμενο που υπογράφει ο “Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα”.

Η “παρέμβαση” έγινε με αφορμή τον σχολιασμό του περιστατικού με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ, όπου ένας νεαρός φέρεται να εκσπερμάτισε στην πλάτη της την ώρα που αυτή μελετούσε στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. Δείτε αναλυτικά εδώ

“Η παρέμβαση στο σπίτι του Λιάγκα και τα όσα επιλέξαμε να του μεταφέρουμε μέσω του γραπτού λόγου, θεωρούμε ότι είναι μία από αυτές τις στιγμές αντίστασης και καθημερινού φεμινιστικού αγώνα”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο “Ρουβίκωνας”.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.