Παραλύει η Θεσσαλονίκη

Σε απεργία διαρκείας προχωρούν από την προσεχή Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως αποφάσισαν σε συνεδρίαση που πραγματοποίησαν.

Σήμερα δεν κυκλοφορούν αστικά λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Καθ’όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους.

«Δεν πάει άλλο με τον εμπαιγμό» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης. «Θέλουμε τη συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη… χθες και αυτά που λέει ότι εμείς δεν κλειδώνουμε το ραντεβού μας είναι ψέματα», πρόσθεσε.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, ανέφερε ότι έχει συγκαλέσει ήδη έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από την απόφαση των εργαζομένων και τις επόμενες ώρες θα καθοριστούν οι κινήσεις της διοίκησης.

Η κατάσταση στο Ωραιόκαστρο φαντάζει τραγική, δεδομένου οτι είμαστε εκτός ορίων πόλης αποκοβόμαστε τελείως απο το κέντρο.
Οι ταξιτζήδες νίπτουν τας χείρας τους, σαφώς χωρίς να είναι μια λύση το ταξί μιας και ένα δρομολόγιο προς το κέντρο μπορεί να αγγίξει ίσως και να ξεπεράσει το μεροκάματο ενός μέσου εργαζομένου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.