Παραμένουν τα SMS, με 6 στην εστίαση, απελευθερώνονται οι διαδημοτικές

Παραμένουν τα SMS, με 6 στην εστίαση, απελευθερώνονται οι διαδημοτικές

Τα καταστήματα εστίασης που ανοίγουν από τις 3 Μαΐου, θα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο υπαίθριους χώρους, δεν θα επιτρέπεται η μουσική, ενώ θα κλείνουν το αργότερο στις 10.45 το βράδυ.

Έως την άρση της απαγόρευσης των υπερτοπικών μετακινήσεων θα διατηρηθεί η υποχρέωση αποστολής SMS για οποιαδήποτε μετακίνηση, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Από τη Δευτέρα 3 Μαΐου οι πολίτες θα μπορούν να μεταβαίνουν σε καταστήματα εστίασης και καφέ με τον κωδικό 6 στο 13033.

Από αύριο το πρωί επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις εντός περιφερειακής ενότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τα καταστήματα εστίασης που ανοίγουν από τις 3 Μαΐου θα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο υπαίθριους χώρους, δεν θα επιτρέπεται η μουσική, ενώ θα κλείνουν το αργότερο στις 10.45 το βράδυ. Αύριο θα γίνουν διευκρινήσεις σχετικά με τους ΚΑΔ που θα ανοίξουν και για θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους σε αυτά.

skai.gr

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.