Παρουσίαση του βιβλίου « ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ» – Τόπος με ιστορία αιώνων

Άσβεστος φάρος στη διαχρονική πορεία του, αποτελούν τα γεγονότα και τα πρόσωπα που άφησαν αδιάψευστη μαρτυρία της συνεχούς παρουσίας των κατοίκων στην περιοχή, της ιστορικής τους συνέχειας που ξεκινάει απο τα βάθη των αιώνων.

Παρουσίαση του βιβλίου
« ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ»
(Γραδεμπόρι Θεσσαλονίκης) – Τόπος με ιστορία αιώνων
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 11 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου
Προλογίζουν:
Η κ. Άννα Ραφαηλίδου πρόεδρος του συλλόγου γυναικών η «Αρίστη» και ο κ. Ανεστίδης Κωνσταντίνος, Αντιστράτηγος Ελληνικής Αστυνομίας
Παρουσίαση-Συντονισμό : Ζαχαρίου Δημήτρης, φιλόλογος
Λίγα λόγια για τον συγγραφέας Γκόντη Γεώργιο:

Ο Γκόντης Στεφάνου Γεώργιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959 και από τη γέννησή του έως και σήμερα κατοικεί στον Πεντάλοφο.

Είναι  Απόφοιτος  του Τμήματος  «Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας.

Από το 1983-2018 προσέφερε τις υπηρεσίες του στον  Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) στην Διεύθυνση Διοικητικού από τη θέση του Υπεύθυνου  Ασφάλειας Λιμενικής Εγκατάστασης – Υ.Α.Λ.Ε. (PortFacillitySecurityOfficer -P.F.S.O.) και Προϊστάμενος του Τμήματος Φύλαξης (SecurityOfficer) και Πολιτικού Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών.

Κατά τη θητεία του στον Ο.Λ.Θ. ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση.

Επί σειρά ετών διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης ( Ο.Λ.Θ.) και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.) στην οποία εκλέγετο ανελλιπώς τα τελευταία οκτώ χρόνια της υπηρεσίας του, καθώς επίσης και της Ε.Δ.Ο.Θ-ΑΔΕΔΥ.

Παράλληλα με την υπηρεσία του,από το 1998 έως το 2012 άσκησε και το επάγγελμα του εκπαιδευτικού και δίδαξε σε δημόσια Ι.Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη 1ο, Ευόσμου, Σίνδου, Κουφαλίων, Θέρμης κ.ά.).

Ανέπτυξε έντονη πολιτιστική δράση σε διάφορους συλλόγους. Συγκεκριμένα, διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων με Χρόνιες Αλλεργικές Παθήσεις «ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ», καθώς και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου για τη διετία 1999-2001 και 2009-2012 με πλούσια δράση.

Επίσης υπήρξε Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων του Νομού Θεσσαλονίκης για δύο θητείες, το 2002-2004 και 2004-2006.Από το 2006 έως 2008 πρόσφερε της υπηρεσίες του από τη θέση του Αντιπροέδρου.

Διαχειριστής του ειδησιογραφικού BLOGΣΑΡΚΑΖΩ/ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ της Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Γκόντη με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τη Μαρία και την Ιωάννα.

 

Μπορεί να είναι εικόνα βουνό, δέντρο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο που λέει "ΓΚΟΝΤΗΣ ΣΤ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ (ΓΡΑΔΕΜΠΟΡΙ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) Τόπος με ιστορία αιώνων ΠΡΩΤΟΣΤΟΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣ"
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.