Πατουλίδου : Ν’ αναλαμβάνει τις ευθύνες του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ

Πατουλίδου : Ν’ αναλαμβάνει τις ευθύνες του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ

«Δεν μπορεί να λες ότι δεν κάναμε καλή δουλειά, όταν δεν έστειλαν ούτε εκπρόσωπο στη συνεδρίαση»

Για την αντιπαράθεση που είχε με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Στέλιο Παππά για τη μη λειτουργία των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

«Τα λεωφορεία δεν βγήκαν από την αγωνία και το φόβο του χιονιού. Δεν φταίει η Περιφέρεια γι’ αυτό. Έριξε ο κ. Παππάς τις ευθύνες στην Περιφέρεια ότι δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Υπάρχει πρωτόκολλο στον ΟΑΣΘ, για τη λειτουργία σε ανάλογες καιρικές συνθήκες. Αυτό αν εφάρμοζαν δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δεν ήξερε ο κ. Παππάς ότι το έχω στα χέρια μου; Εγώ δεν θα επιτεθώ, αλλά θα αμυνθώ όταν μου επιτεθούν. Ήρθαμε λοιπόν, σε αντιπαράθεση. Δεν μπορεί να λες ότι δεν κάναμε καλή δουλειά, όταν δεν έστειλαν ούτε εκπρόσωπο στη συνεδρίαση» σημείωσε και απευθυνόμενη στον κ. Παππά υπογράμμισε «Όταν έχουμε κομμάτι ευθύνης να το αναλαμβάνουμε».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.