Πατριωτική Ένωση “τα σχολεία ανήκουν στην πατρίδα”

<<Σχετικά με την προχθεσινή συγκέντρωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου: Η μικρή συμμετοχή του συνόλου των γονέων ως συνήθως, είναι η αιτία που κάνουν οι λίγοι του συστήματος ότι θέλουν. Η παρουσία της Ένωσης ήταν συμβολική, αλλά έπρεπε άπαντες να στηρίζουν τους γονείς γιατί τα Σχολεία μας δεν είναι μόνο δικά τους είναι της πατρίδας μας. Η πατρίδα μας πεθαίνει από τις ανεξέλεγκτες εισροές των λαθρομεταναστών και οι γονείς υπό την πίεση των αυξημένων προβλημάτων που βασανίζουν κάθε οικογένεια, αναγκάζονται να παζαρεύουν. Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΝΤΑΙ.
Η Π.Ε.Ε.Π.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ σεβόμενη την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έκανε υπακοή στην επιθυμία της και εκτέλεσε επακριβώς ότι ζήτησε.
Άκουσον … Άκουσον από στόμα υπευθύνου!!! στη συγκέντρωση εντός του κτιρίου του Σχολείου:” Αυτή τη στιγμή είναι περίπου 45000, η κυρία πρόεδρος είπε, του χρόνου μπορεί να είναι 5 εκατομμύρια. Πιστεύει κανεις από μας εδώ μέσα, λογικός άνθρωπος, ότι μπορείς Μα κρατάς αυτούς τους ανθρώπους φυλακή; πιστεύει κανείς τα επόμενα τρία, πέντε, δέκα χρόνια θα φύγουν από τη χώρα; Ε ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ”
ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΓΟΝΕΙΣ
Οι πρόγονοι μας θυσίασαν το πολυτιμότερο δώρο του θεού για το ξεκαθάρισμα του χώρου της Μακεδονίας από τους μη ΕΛΛΗΝΕΣ. Πως να ξεχάσουμε το πρωτοπαλίκαρο του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ. Εγκατέλειψε παιιδιά και σύζυγο και θυσιάστηκε για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Για ποια ένταξη ομιλεί ο υπεύθυνος;
Τελευταίο παράδειγμα μετά από τόσα χρόνια εισβολής των Αλβανών στην Ελληνική κοινωνία τα γεγονότα στο στρατό.
Τι πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;>>
IMG_7621

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.