Πεζοδρομείται σήμερα η αγορά του Ωραιοκάστρου – Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πεζοδρομείται σήμερα η αγορά του Ωραιοκάστρου – Πρόγραμμα εκδηλώσεων

«Αγγέλων Έλευσις» & «Λευκή Νύχτα» 2023 – Σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 , από τις 6:00 μ.μ. κατά μήκος του κεντρικού δρόμου Λ. Δημοκρατίας.
Δήμος Ωραιοκάστρου και Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου συνδιοργανώνουν την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Αγγέλων Έλευσις» & «Λευκή Νύχτα» 2023, υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου Λ. Δημοκρατίας.
Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 από τις 6 το απόγευμα θα αρχίσουν οι εκδηλώσεις φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα» με τα καταστήματα της τοπικής αγοράς να κινούνται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και να παραμένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ. Στόχος της «Λευκής Νύχτας» είναι να ενισχυθεί το χριστουγεννιάτικο κλίμα και να τονωθεί η κίνηση στην αγορά.
Ελάτε όλοι μικροί και μεγάλοι να γιορτάσουμε, να ψωνίσουμε, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε!
Θα υπάρχουν σε 14 σημεία δράσεων καθ΄ όλο το μήκος της Λ. Δημοκρατίας για τα παιδιά!
Άγιος Βασίλης, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, μπαλόνια, face painting, hair styling, σαπουνόφουσκες και χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τα ψώνια τους στην πεζοδρομημένη Λ. Δημοκρατίας. Χριστουγεννιάτικες νότες στην εκδήλωση θα δώσει με την μουσική του ο Dj George Tsisma, που θα βρίσκεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολές μουσικής και χορού, παιδικοί σταθμοί καθώς και τα εμπορικά καταστήματα. Επίσης, ως εκπαιδευτικός συνεργάτης θα συμμετάσχει ο εκπαιδευτικός όμιλος «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.