Πενθήμερες εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό απο 31/8

Πενθήμερες εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό απο 31/8

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου κατά μήκος της Περιφερειακής Oδού Θεσσαλονίκης, στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τον Κόμβο Κ8 (Κατσιμίδη) και μέχρι τον Κόμβο Κ13 (Νοσοκομείο Άγιος Παύλος). Για την κοπή πρασίνου θα απαιτηθεί αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από νωρίς το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.