Τα πρώτα graffiti σε σχολείο Ωραιοκάστρου δημιουργήθηκαν το 2011,βίντεο

Τα πρώτα graffiti σε σχολείο Ωραιοκάστρου δημιουργήθηκαν το 2011

Πριν 9 χρόνια ο τότε σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου αφιέρωσε χρόνο και χρήματα τον Αύγουστο του 2011 και σε συνεργασία με νεαρούς καλλιτέχνες κόσμησαν τους τοίχους του σχολειού.

Η ιδέα γεννήθηκε απο την ανάγκη να προστατευτούν οι τοίχοι απο συνθήματα ποδοσφαιρικά και υβριστικά που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποιοι επέλεγαν να “φιλοτεχνήσουν” .
Με τον τρόπο αυτό υπήρξε σεβασμός στα πραγματικά έργα που δημιουργήθηκαν με θεματολογία την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή της δασκάλας των εικαστικών πρόσφερε στα παιδιά την δυνατότητα για διαδραστικά μαθήματα!! Μαζί με τους μικρούς ζωγράφους συνέβαλαν και αυτοί και το αποτέλεσμα γέμισε ικανοποίηση του πάντες!

Αξίζει να σημειωθεί οτι απο την δημιουργία των graffiti εκτός απο καθαρούς τοίχους που περνάνε μηνύματα υπήρξε χρόνια οικονομία….μιας και οι τοίχοι χρειάστηκαν συντήρηση μετά απο πάρα πολλά χρόνια!!!  

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.