Περνά στην αντεπίθεση ο ΑΝΤ1! Αυτό είναι το… "αντι-Survivor" που έρχεται στους δέκτες μας!

[ad_1]

Σε κανονικό… εφιάλτη εξελίσσεται το “Survivor” για όλα τα κανάλια! Ο… τυφώνας “Survivor” που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του χτυπώντας ακόμα και 70άρια στους πίνακες τηλεθέασης, έχει καταφέρει να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό.

Το γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ μονοπωλεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με το prime-time, είναι ένα γεγονός που όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο! 

Έτσι, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, ετοιμάζοντας το δικό του… αγριάλιτι, στοχεύοντας βεβαίως-βεβαίως στα… ιλιγγιώδη ποσοστά τηλεθέασης που αποδεδειγμένα χαρίζουν απλόχερα στα κανάλια. Ο τίτλος του “I am celebrity get me out of here”. 

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο φορμάτ, έχουμε να κάνουμε με 12 celebrities που τους ρίχνει η… τηλεοπτική τους μοίρα μέσα στην ζούγκλα κι εκεί ανάμεσα στα… άγρια ζώα και τον… Ταρζάν, καλούνται να επιβιώσουν για 12 εβδομάδες. 

“Η αλήθεια είναι πως μετά την σαρωτική πορεία του “Survivor” το οποίο ήρθε και άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα για φέτος, ήταν αδύνατον να μην προχωρήσουμε κι εμείς σε κάποιους νέους σχεδιασμούς και να μην αναθεωρήσουμε κάποιες αποφάσεις μας”, αποκαλύπτουν στο TLIFE υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Αλλωστε, ένα κανάλι πρέπει να αφουγκράζεται το τι θέλει ο κόσμος, το τι θέλουν να δουν οι τηλεθεατές. Το “I am celebrity get me out of here”, είναι ένα παιχνίδι το οποίο είχε κερδίσει το ενδιαφέρον μας και στο παρελθόν, αλλά τότε δεν το είχαμε προχωρήσει παρακάτω. Τώρα ,λοιπόν, ναι το εξετάζουμε και είναι πολύ πιθανό να βγει στον αέρα. Ακόμα δεν έχει κλειδώσει βέβαια η απόφαση. Αν και εφόσον όλα αποφασιστούν, θα το δούμε στους δέκτες μας, μετά από περίπου ενάμισι μήνα”.

http://www.tlife.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.