Πιλότος ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της συζύγου του

Πιλότος ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της συζύγου του

Έναν εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι ζούσε για πέντε ολόκληρους μήνες ένα ανήλικο κορίτσι στην Αττική.

Ο πατριός της, πιλότος σε πολιτικά αεροσκάφη και πατέρας του τρίχρονου αδελφού της, συχνά – πυκνά προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις. Το παιδί, μαθήτρια Λυκείου, στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει τι γινόταν αλλά πριν από λίγες μέρες τα πράγματα ξέφυγαν…

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinimiko.gr, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο, εν μέσω καραντίνας, όταν ο 51χρονος επέστρεφε στην Αθήνα από ταξίδια που έκανε στο εξωτερικό με αεροσκάφη για λογαριασμό γνωστής αεροπορικής εταιρίας του εξωτερικού.

Η 17χρονη μαθήτρια δεν μπορούσε να ερμηνεύσει τα ξαφνικά… περίεργα χάδια του πατριού της σε απόκρυφα σημεία του σώματος της και δεν είπε τίποτα στη μητέρα της. Το καλοκαίρι πέρασε και στα τέλη του περασμένου μήνα ο ιπτάμενος, θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Προφανώς όμως δεν περίμενε την αντίδραση του κοριτσιού.

Η 17χρονη ευτυχώς αποφάσισε να δώσει τέλος και μίλησε στην μητέρα της. Περιέγραψε τι συνέβαινε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος πιλότος δεν σταμάτησε στα αρχικά χάδια πάνω από τα ρούχα της. Η μητέρα του κοριτσιού δεν χρειάστηκε να ακούσει τίποτα άλλο. Πίστεψε το παιδί της και έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Η υπόθεση κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και την ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων που διαθέτει εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό. Οι αστυνομικοί άκουσαν την 17χρονη και την μητέρα της ενώ το παιδί εξετάστηκε και από τον ψυχολόγο της υπηρεσίας. «Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καταγγελίες μοιάζουν αληθινές αλλά υπάρχουν σημάδια, και βέβαια η εμπειρία, που μας βοηθά να καταλάβουμε πολλά πράγματα. Πάντα όμως με πολύ προσοχή καθώς έχουμε να κάνουμε με παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση, σωματική, ψυχική ή σεξουαλική» λέει στο astinomiko.gr αστυνομικός που υπηρετεί στην συγκεκριμένη υπηρεσία.

Την περασμένη Πέμπτη ο 51χρονος πιλότος κλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων και οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν για τα στοιχεία που είχαν σε βάρος του. Αρχικά, φέρεται να παραδέχτηκε τις πράξεις του αλλά στη συνέχεια άλλαξε στάση.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη. Συνάδελφοι του κάνουν λόγο για έναν καλό πιλότο και πολύ ευγενικό.

Τα χαρακτηριστικά του όμως αυτά, όπως και οι ισχυρισμοί του, δεν έπεισαν τον ανακριτή ο οποίος του επέβαλε περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την 17χρονη και πέντε χιλιάδες ευρώ χρηματική εγγύηση.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.