Πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους -Τέλος τα μέτρα και στις «κόκκινες» περιοχές

Πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους -Τέλος τα μέτρα και στις «κόκκινες» περιοχές

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους αλλά και την κατάργηση των τοπικών lockdown.

 

Συγκεκριμένα, χωρίς περιορισμούς ακόμη και στις κόκκινες περιοχές θα μπορούν να κινούνται οι πολίτες στο εξής, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Πλεύρης.

 

Οι κόκκινες περιοχές θα επισημαίνονται στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας με στόχο να ενημερώνονται οι πολίτες ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ξεχνούν να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως είναι η μάσκα και οι αποστάσεις.

 

Τι θα ισχύει για εστίαση και διασκέδαση

Επιπλέον ελευθερίες δίνονται, με βάση τα νέα μέτρα, στους εμβολιασμένους, όσον αφορά στους κλειστούς χώρους διασκέδασης, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί να διασκεδάσουν όπως έκαναν και προ κορωνοϊού. Και αυτό γιατί στο εξής επιτρέπονται στα εστιατόρια, μπαρ κ.λπ. να έχουν μουσική και οι θαμώνες να είναι όρθιοι.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.