Πλεύρης : Από 15 Απριλίου καταργούνται τα πρόστιμα για ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Πλεύρης : Από 15 Απριλίου καταργούνται τα πρόστιμα για ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Τέλος στο πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών από τις 15 Απριλίου δήλωσε στην ΕΡΤ ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης από το περιστύλιο της Βουλής. Ο υπουργός προσέθεσε ότι θα εισπραχθεί το ποσό έως τα 300 ευρώ που αντιστοιχεί μέχρι τις 15 Απριλίου, ενώ υπογράμμισε ότι το μέτρο θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο, άρα τελεί σε αναστολή για τους υπόλοιπους μήνες.

«Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, όπου θα παρουσιαστεί το συνολικό σχέδιο της Κυβέρνησης για την αποκλιμάκωση των μέτρων και το χρόνο αποκλιμάκωσης αυτών που αφορούν τα τεστ, την είσοδο στους κλειστούς χώρους και την ανάγκη να υπάρχει πιστοποιητικό, προκειμένου να εισερχόμαστε σε χώρους. Βάσει των αποφάσεων της Επιτροπής, θα ληφθούν και οι αποφάσεις της Κυβέρνησης», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Νωρίτερα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, επισημαίνοντας πως αν τα κρούσματα πέσουν σε 200 με 300 την ημέρα τότε θα μπορούσαμε να πάμε σε μια απελευθέρωση αλλά δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.