Ποιος είναι ο πιο δυνατός σκύλος στον κόσμο;

Ποιος είναι ο πιο δυνατός σκύλος στον κόσμο;

Είναι δύσκολο να αποφασίσουμε να επιλέξουμε ένα μόνο σκυλί ως το ισχυρότερο στον κόσμο. Υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά που δίνουν στον σκύλο μεγάλη δύναμη, όπως το μέγεθος και το δάγκωμα του.

Ανεξάρτητα από το πόσο δυνατός είναι ένας σκύλος, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται για μάχες. Πρέπει να τα εκπαιδεύσετε από μικρή ηλικία με θετική ενίσχυση και να τους δώσετε όλη την αγάπη και τη στοργή που τους αξίζει. Ένας σκύλος είναι τόσο επικίνδυνος όσο θέλει ο ιδιοκτήτης του, έτσι Παρά τη δύναμή τους, δεν χρειάζεται να είναι επιθετικά ή επικίνδυνα σκυλιά. Αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πιο δυνατό σκυλί στον κόσμο, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο από το Better-Pets.net.

Ο πιο δυνατός σκύλος ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος

Η περιφέρεια ενός σκύλου είναι βασικός παράγοντας για τη μέτρηση της δύναμης. Όσο μεγαλύτερο και βαρύτερο είναι, τόσο πιο δυνατό πρέπει να είναι. Το πιο βαρύ σκυλί στον κόσμο είναι το αγγλικό μαστίφ, του οποίου το βάρος μπορεί να φτάσει, ακόμη και να ξεπεράσει, τα 100 κιλα.

Υπάρχουν άλλες φυλές σκύλων που μπορούν επίσης να φτάσουν τα 100 κιλά σε βάρος, όπως ο ιαπωνικός τόσος, αλλά είναι μεμονωμένα δείγματα και το πραγματικό μέσο βάρος τους είναι κάπως χαμηλότερο. Εκτός από τα μεγάλα σκυλιά, οι Άγγλοι μαστίφ είναι ισχυρά σκυλιά με εμφανές κεφάλι και σαγόνι που απλά εντυπωσιάζουν.

Το πιο δυνατό σκυλί σύμφωνα με το δάγκωμα

Εκτός από τη φθορά, όταν αποφασίζετε ποιος είναι ο πιο δυνατός σκύλος στον κόσμο, η δύναμη του δαγκώματος είναι επίσης βασικός παράγονταςΕ Με αυτή την έννοια, μπορούν να δημιουργηθούν δύο φυλές των οποίων το δάγκωμα είναι πραγματικά δύσκολο:

  • Το μαντρόσκυλο: όλες οι υπο-φυλές που απαρτίζουν την οικογένεια μαστίφ έχουν ένα πραγματικά δυνατό τσίμπημα, αν και μερικές περισσότερες από άλλες. Σε αυτό το άλλο άρθρο μπορείτε να ανακαλύψετε τους τύπους μαστίφ.
  • Ροτβάιλερ: Αυτή η φυλή έχει ένα πολύ ισχυρό κεφάλι, σαγόνι και λαιμό που κάνουν το δάγκωμα της να έχει τεράστια δύναμη, τόσο που ισοδυναμεί με το μαντρόσκυλο.

Και αν θέλετε να μάθετε άλλες ισχυρές φυλές σκύλων, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε αυτό το άλλο άρθρο του Better-Pets.net σχετικά με τα πιο επικίνδυνα σκυλιά στον κόσμο.

Το πιο δυνατό σκυλί στον κόσμο, το τουρκικό καγκάλ

Αν συνδυάσουμε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, ποντάρουμε στο τουρκικό καγκάλ ως το πιο δυνατό σκυλί στον κόσμο. Είναι μια φυλή σκύλου molosser που προέρχεται από α διασταύρωση με αγγλικό μαστίφ.

Μπορεί να ζυγίζει 100 κιλά και το κεφάλι και τα σαγόνια του είναι πραγματικά μεγάλα, γεγονός που το κάνει να έχει τρομερή δύναμη δαγκώματος. Είναι ένα άγριος σκύλος που έχει εργαστεί για γενιές για να φυλάξει το κοπάδι των λύκων και των ξένων και, ταυτόχρονα, είναι ένας σκύλος πολύ ήσυχο και οικείο, οπότε αν έχει εκπαιδευτεί καλά από μικρή ηλικία, είναι το ιδανικό σκυλί για μια οικογένεια, είτε έχει παιδιά είτε όχι.

Άλλες ισχυρές φυλές σκύλων

Τώρα που γνωρίζετε τον ισχυρότερο σκύλο στον κόσμο, θα μιλήσουμε για άλλες ισχυρές φυλές σκύλων. Τα πιο δημοφιλή είναι τα ακόλουθα:

Αμερικανικό τεριέ πιτ μπουλ

Το American Pit Bull Terrier, ή απλά Pit Bull, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς φυλές σκύλων στον κόσμο. Αυτά τα σκυλιά, παρά το γεγονός ότι θεωρούνται μπέιμπι σίτερ, έχουν υποστεί μεγάλο στίγμα από την κοινωνία λόγω τη δύναμη του σαγονιού σου, οδηγώντας να θεωρηθεί ως μία από τις πιο επικίνδυνες φυλές σκύλων στη χώρα μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο, όπως και άλλα σκυλιά, με καλή εκπαίδευση, το πιτ μπουλ μπορεί να είναι ένα πιο φιλικό και ευγενές σκυλί.

Βραζιλιάνικη σειρά

Ένα άλλο από τα ισχυρότερα σκυλιά στον κόσμο είναι το βραζιλιάνικο φιλά, που ονομάζεται επίσης βραζιλιάνικο φιλά, μια φυλή σκύλου μεγάλο και χοντρό, με μεγαλύτερο από ψηλό σώμα και μεγάλη μυϊκή μάζα. Το σαγόνι του είναι δυνατό και το βλέμμα του δυνατό. Πριν από χρόνια, είχε συνηθίσει πιάστε σκλάβους που έχουν σκάσει.

Bullmastiff

Το bullmastiff είναι ένα υβριδικό σκυλί, προϊόν του διασταύρωση μεταξύ αγγλικού μπουλντόγκ και μαστίφ, εξ ου και το ονομα του. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιβλητικά σκυλιά που μπορούμε να βρούμε σήμερα. Εχει ένα ισχυρό σαγόνι και ένα δυνατό και μυώδες σώμα. Στην αρχαιότητα, τα χρησιμοποιούσαν οι φύλακες για να σταματήσουν και να ακινητοποιηθούν (χωρίς να βλάψουν) λαθροθήρες.

Ναπολιτάνικο μαστίφ

Μια άλλη από τις πιο εξέχουσες ισχυρές φυλές σκύλων είναι ο Ναπολιτάνιος Μαστίφ, ένας μεγάλος, στιβαρός και μυώδης σκύλος που χαρακτηρίζεται από διάφορες πτυχώσεις στο σώμα σας, ειδικά στο περιοχή πηγουνιούΕ Λόγω της σωματικής τους δύναμης και της δύναμης του σαγονιού τους, στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν ως σκυλιά φύλαξης και για πολέμους.

Μαλαμούτε της Αλάσκας

Παρά την αξιολάτρευτη εμφάνισή του, το Alaskan Malamute θεωρείται μία από τις ισχυρότερες φυλές σκύλων στον κόσμο, αφού κάτω από το πολύτιμο τρίχωμά του κρύβεται ένα πολύ ισχυρό, μεγάλο, στιβαρό και ισχυρόΕ Το σώμα του Αλάσκα Μαλαμούτ είναι ικανό να τραβήξει πολύ βαριά φορτία έως 40 κιλά, σαν έλκηθρα.

Συμφωνείτε με αυτήν την επιλογή; Ποιο είναι το πιο δυνατό σκυλί στον κόσμο σύμφωνα με τα κριτήριά σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

el.better-pets.net
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.