Πολίτης Ωραιοκάστρου μαζεύει χρήματα για την επισκευή παιδικής χαράς

“Δριμύ κατηγορώ” στην προηγούμενη και στην παρούσα διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου εξαπολύει πολίτης Ωραιοκάστρου για την κατάσταση που είναι η παιδική χαρά στο δημοτικό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο.
Δε σταματά εκεί όμως. Παίρνει την απόφαση να μαζέψει χρήματα απο τους συμπολίτες του και να επισκευάσει την παιδική χαρά.
Τονίζει μάλιστα οτι μετά το πέρας των εργασιών τα ονομάτων των εθελοντών θα γραφτούν σε πινακίδα που αναρτηθεί έξω απο την παιδική χαρά.
Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook
image

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καταλαβαίνω την πικρία και την αγανάκτηση του δημότη, αλλά αυτό ακριβώς θέλουν. Τις εκ του νόμου υποχρεώσεις των Δήμων, να τις φορτώνουν πάντα στους δημότες. Για ποιο λόγο πληρώνουμε εν τέλει δημοτικά τέλη; Για να πληρώνουμε και τέλη και για όλα τα άλλα που είναι υποχρέωσή τους; Αλλιώς να καταργηθούν οι Δήμοι εφόσον δεν μπορούν ή δεν θέλουν και να πληρώνουμε από την ήδη πενιχρή τσέπη μας και για τα στοιχειώδη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.