Ποτέ ανοίγουν τα σχολεία και ποτέ θα ειναι κλειστά

Οι γιορτές έφτασαν στο τέλος τους και οι μαθητές θα πρέπει να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους την Πέμπτη 8 Ιαινουαρίου 2015 και ώρα 8:10 που χτυπά το κουδούνι!!
σχολείο

Για το σχολικό έτος 2014-15 η θρησκευτική εορτή των Τριών Ιεραρχών την 30η Ιανουαρίου 2015, δεν αποτελεί ημέρα αργίας για τα Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά, ημερήσια και εσπερινά, αλλά ορίζεται, για όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως ημέρα εορτής, κατά την οποία γίνεται εκκλησιασμός και δραστηριότητες σχετικά με την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα γράμματα.

Μια ευχάριστη έκπληξη όμως θα περιμένει τα παιδιά αφού οι βουλευτικές εκλογές έρχονται για να τους δώσουν και άλλες μέρες ξεκούρασης!!
Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν στις 23 Ιανουαρίου, λόγω της προετοιμασίας για τις εκλογές, αλλά ούτε και στις 26 του μήνα, έτσι ώστε να καθαριστούν τα εκλογικά κέντρα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.