Πράσινο φως» για το αποχετευτικό σε Μεσαίο και Ν. Φιλαδέλφεια

Ο Δ. Ωραιοκάστρου κερδίζει ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα. «Πράσινο φως» για το αποχετευτικό σε Μεσαίο και Ν. Φιλαδέλφεια

 

Ακόμη ένα έργο πνοής για τον δήμο Ωραιοκάστρου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την ένταξη των έργων αποχέτευσης των οικισμών Μεσαίου και Φιλαδέλφειας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος». Το ποσό χρηματοδότησης ανέρχεται σε 4.730.229,13 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης των οικισμών Μεσαίου και Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και την κατασκευή εξωτερικού συλλεκτήριου αγωγού, ο οποίος θα συνδέεται με τον συλλεκτήρατων οικισμών Πενταλόφου και Νεοχωρούδας. Τα λύματα θα οδηγούνται στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης αναφερόμενος στο έργο επεσήμανε: «Για τη δημοτική αρχή και για μένα προσωπικά η κατασκευή αποχετευτικού συστήματος στις συγκεκριμένες περιοχές, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Ένα σημαντικό έργο υλοποιείται, όπως είχαμε υποσχεθεί στους κατοίκους. Ας μην ξεχνάμε ότι το αποχετευτικό σύστημα είναι δείγμα πολιτισμού και προόδου μιας κοινωνίας».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                            

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

dimarxos@oraiokastro.gr

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.