Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ της ΕΠΩΦ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου στον εξωτερικό χώρο των γραφείων η ενημερωτική Γενική συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ .

Παρά την υψηλή θερμοκρασία παρέστησαν πάνω από 40 μέλη του συλλόγου, ενώ τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας λογω covid.

Το ΔΣ μοίρασε σε όλους τους παριστάμενους τον οικονομικό απολογισμό από τις 16/6/2020 μέχρι και τις 15/6/2021 καθώς και αναλυτικό απολογισμό δράσεων για το παραπάνω δωδεκάμηνο.

Περιγραφή των οικονομικών δεδομένων έκανε ο ταμίας Παστουρματζής Φώτης διαβάζοντας την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που έλεγξε το ταμείο και όλες τις εισπράξεις και δαπάνες της παραπάνω περιόδου, βρίσκοντας το σύνολο των ταμειακών κινήσεων σύμφωνο με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακολούθως η πρόεδρος Πετρίδου Γεωργία μίλησε για τις δράσεις που έγιναν στο δωδεκάμηνο παραπέμποντας τους παριστάμενους στο αναλυτικό κείμενο που μοιράστηκε.

Ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη μας ως προς την κατάσταση αδράνειας των πολιτιστικών συλλόγων και κλείσαμε με την βεβαιότητα ότι είμαστε έτοιμοι για πλήρη επαναφορά όλων των λειτουργιών όλων των τμημάτων της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ            ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΟΥΚΕΡΕΖΗ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.