Προβλήματα με την γραμμή 56 στο Ωραιόκαστρο – Τι συμβαίνει

Προβλήματα με την γραμμή 56 στο Ωραιόκαστρο – Τι συμβαίνει

Πολλά παράπονα επιβατών που χρησιμοποιούν τη γραμμή 56 το ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις τους απο Ωραιόκαστρο προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με την γραμμή 56 των ΚΤΕΛ.

Το oraiokastro24 επικοινώνησε  με τα ΚΤΕΛ όπου μας ενημέρωσαν ότι λόγω εργασιών που γίνονται απο εργολάβο  υπάρχει εκτροπή της γραμμής όπου το λεωφορείο φτάνει έως την οδό Κονταξοπούλου. Η υπάλληλος που μας ενημέρωσε μας δήλωσε οτι δεν γνωρίζει τι εργολάβος είναι και είναι άγνωστο πότε θα επανέλθει σε κανονικότητα το δρομολόγιο.

Επόμενη επικοινωνία του oraiokastro24 ήταν με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρασαββίδη οποίος δήλωσε οτι έχει πλήρη άγνοια για όλο αυτό και οτι ουδέποτε δόθηκε σχετικά άδεια σε κανέναν εργολάβο για κλείσιμο δρόμου, καθώς δεν τέθηκε θέμα ούτε απο το τοπικό ούτε απο το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου.

Ίσως το πρόβλημα με την εκτροπή  του λεωφορείου να υπάρχει καθώς προέκυψε βλάβη στην ΕΥΑΘ και συγκεκριμένα στις οδού Κομνηνών με Κύπρου, σημείο όπου περνάει το λεωφορείο και το συνεργείο της ΕΥΑΘ εργάζεται για να αποκαταστήσει την βλάβη.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση στην περιοχή θα αποκατασταθεί γύρω στις 14:00

Αν το πρόβλημα είναι η υπόθεση που κάνουμε, τότε και τα δρομολόγια θα εκτελούνται ξανά κανονικά μετά τις 14:00

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.