Προβλήματα ξανά στα “αλώνια” με το επιθετικό αδέσποτο που υιοθετήθηκε

Καταγγελία απο κατοίκους της περιοχής “αλώνια” στο Ωραιόκαστρο δέχθηκε το oraiokastro24.gr με θέμα τα αδέσποτα,για μια ακόμη φορά.
Έπειτα απο την επίθεση που δέχθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή νεαρή κοπέλα,δείτε σχετικά ΕΔΩ,το σκυλί περισυλλέχθηκε και μεταφέρθηκε στον συμβεβλημένο κτηνίατρο για παρακολούθηση,δείτε σχετικά ΕΔΩ.
Έπειτα απο την λήξη των ημερών παρακολούθησης το σκυλί υιοθετήθηκε απο οικογένεια.
Δείτε την καταγγελία όπως ακριβώς μας την έστειλαν λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του σκύλου στην περιοχή.

Με μεγάλη μας έκπληξη γινόμαστε παρατηρητές των τεκτενόμενων στην περιοχή  αλώνια.

Ένα σκυλί το οποίο έχει επιτεθεί και δαγκώσει επανειλημμένως, «υιοθετήθηκε»  από ανθρώπους οι οποίοι όλο αυτό τον καιρό το  περιέθαλπαν και μάλιστα είχαν αποτρέψει επανειλημμένως την απομάκρυνσή του από τα όργανα του δήμου.

Σήμερα λοιπόν στις  10:00 και ενώ τα παιδιά μας επέστρεφαν από τη σχολική γιορτή του 2ου Λυκείου που γίνεται στον  ΟΑΕΔ,      στρίβοντας από την Υψηλάντου προς την  Φιλελλήνων βρέθηκαν μπροστά στο ελεύθερο εν λόγω σκυλί.  Η καγκελόπορτα ήταν ανοιχτή και το σκυλί λυμένο στο πεζοδρόμιο μαζί με το άλλο μαύρο αδέσποτο το οποίο επίσης περιθάλπεται από τους συγκεκριμένους.

Όπως καταλαβαίνετε η τρομάρα των παιδιών ήταν τέτοια που άλλαξαν άρον-άρον δρόμο.

 

Ζητούμε λοιπόν αυτό το σκυλί να απομακρυνθεί χθες, όπως και το μαύρο.  Οι άνθρωποι είναι παντελώς ανεύθυνοι και αναίσθητοι  και δε θα έπρεπε να τους επιτρέπετε να έχουν ούτε μυρμήγκι για κατοικίδιο.

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε υπό καθεστώς ομηρίας.

 

Τελικά τι πρέπει να συμβεί;  Να χάσει τι ζωή του κάποιος;

Η ψυχική υγεία των ανθρώπων είναι πάνω από ένα σκύλο;

Screenshot_1

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.