Προβλήματα φωτισμού και αποχέτευσης στην οδό Φοίνικος

Σημερα το πρωί γίναμε αποδεκτες της παρακάτω επιστολής απο δημότες του δήμου μας.

Ειναι απαράδεκτο εν έτη 2015 δημότες του Δήμου Ωραιοκαστρου οι οποίοι ως γνωστόν πληρώνουμε απο τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη να μην έχουν τις αυτονόητες υπηρεσίες του δήμου!

Αγαπητοί  συγκάτοικοι  Ωραιοκάστρου, θέλουμε να δημοσιεύσουμε τον πόνο μας.  Εδώ και δέκα χρόνια περίπου οι κάτοικοι της οδού Φοίνικος κυριολεκτικά πολεμάνε να βρουν μια λύση για να ζήσουν σαν άνθρωποι, και όλα αυτά στις σημερινές ημέρες 2015.
Στο τέρμα της οδού Φοίνικος, το μόνο που παρέχει ο δήμος είναι ένας κάδος για τα σκουπίδια. Δεν υπάρχουν λάμπες  και τα βράδια τα παιδιά φοβούνται να βγουν έξω. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι ο κίνδυνος της οδού Φοίνικος, δεν είναι μόνο το σκοτάδι, αλλά και τα πάρα πολλά αδέσποτα σκυλιά, τα οποία αλωνίζουν στην περιοχή γύρο από το ξενοδοχείο   “Harris”.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους κάτοικους της οδού Φοίνικος είναι, ότι όλες οι κατοικίες ξεκινώντας από το νούμερο 30 και πάνω δεν έχουν αποχέτευση και είναι αναγκασμένοι  να πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά για εκκαθάριση του βόθρου. Ο δήμος μας ΔΕΝ μπορεί να βρει λύση σε αυτήν την περίπτωση, παρόλο που οι κάτοικοι της Φοίνικος πολλές φορές ομαδικά έχουν επισκεφτεί, για το παραπάνω θέμα τους δήμαρχους, αντιδημάρχους και άλλους αρμόδιους για αυτό το θέμα. Έχουν ακουστεί διάφορες υποσχέσεις, ενώ στα τελευταία δέκα χρόνια  δεν έχει αλλάξει
απολυτός τίποτα.
Οι κάτοικοι της οδού Φοίνικος,  πριν πάνε δικαστικός εναντίον του δήμου Ωραιοκαστρου και ζητήσουν αποζημίωση για όλα αυτά τα χρόνια για τα μεγάλα  χρηματικά ποσά, που πληρώνουν για εκκαθάριση βόθρου,  σκεφτήκαν να δημοσιεύσουν αυτό το κείμενο.
Ελπίζουμε, ότι η δημοσίευση αυτή θα βοηθήσει  στους δημότες Ωραιοκαστρου, που έχουν τέτοια και παρόμοια προβλήματα.
Στέλιος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.