Προσοχή: Σκύλος στο Ωραιόκαστρο επιτίθεται σε ανθρώπους και ζώα

Προσοχή: Σκύλος στο Ωραιόκαστρο επιτίθεται σε ανθρώπους και ζώα

Προσοχή!! Εξαιρετικά επικίνδυνο – επιθετικό σκυλί κυκλοφορεί στο Ωραιόκαστρο, μεταξύ της συμβολής των οδών Υψηλάντου – Καποδιστρίου και Επταλόφου.

Σύμφωνα με καταγγελίες- μαρτυρίες που δέχθηκε το oraiokastro24.gr μέχρι στιγμής σήμερα, από το πρωί, έχουν σημειωθεί τρεις επιθέσεις σε σκυλιά μαζί με τους συνοδούς τους, εκ των οποίων το  ένα σκυλί απο αυτά νοσηλεύονται  σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Από τα θύματα της επίθεσης έχει ενημερωθεί η αστυνομία για τα περιστατικά, η οποία ανέφερε ότι αρμόδια να επιλυθεί του θέματος είναι η υπηρεσία του δήμου, την οποία η αστυνομία ενημέρωσε άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση καλούνται όλοι οι διερχόμενοι στη συγκεκριμένη περιοχή να βρίσκονται σε επιφυλακή, ακόμη καλύτερα να μην κυκλοφορούν με τα σκυλιά τους στο συγκεκριμένο σημείο, έως ότου επιληφθεί η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Ωραιοκάστρου και απομακρύνει το σκυλί.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες – θύματα, κάποιοι από αυτούς θα προβούν σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Κοινοποιούμε την φωτογραφία του σκύλου, που μας αποστάλθηκε, προς ενημέρωση και προφύλαξη τόσο των ανθρώπων όσων και των ζώων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.