Προσωπική ενημέρωση δημάρχου στο Μεσαίο

Επίσκεψη του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση στο Μεσαίο,όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας του Μεσαίου Τάσο Λαζαρίδη , τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Λαζαρίδη,τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Μαρμαρίδη,φορείς και πλήθος κόσμου.
Στην συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους πολίτες για την πορεία του αποχετευτικού της Καλλιθέας που είναι μέσα στις πρώτες πρωτεραιότητες της διοίκησης και ένα από τα πιο σημαντικά έργα που πρέπει να γίνουν στην Καλλιθέα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι μελέτες στην Νεοχωρούδα και Πεντάλοφο.
Επίσης αναφέρθηκε στο άλλο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή και είναι το νερό,αναφέροντας ότι ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε για την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου που περιλαμβάνει νέες γεωτρήσεις.Η ανάπλαση της πλατείας του Μεσαίου που θα είναι μια ανάσα πνοής σε όλους τους κατοίκους του χωριού που αναγκάζονται το καλοκαίρι να πηγαίνουν σε διπλανό χωριό όπου και υπάρχει παιδική χαρά και χώρος αναψυχής.Τέλος έγινε αναφορά στο γήπεδο όπου χρειάζονται ορισμένες παρεμβάσεις.
P4020010-265x300
πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.