Προτεραιότητα τα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου για την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας Ξεκίνησαν εργασίες

Προτεραιότητα τα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου για την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας
Ξεκίνησαν εργασίες

 

Σε αυτοψία  του oraiokastro24 στα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα σοβαρά προβλήματα που είναι θαμμένα χρόνια…

Βρήκαμε επί το έργον την Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου,να φροντίζει τα κοιμητήρια μαζί με το συνεργείο, ως υπεύθυνη κοιμητηρίων και μας μίλησε για την προτεραιότητά της που είναι η φροντίδα του χώρου των κεκοιμημένων:

Του τέσσερις πρώτους μήνες που εκλεχθήκαμε από τον κόσμο πρώτος στόχος της Αντιδημαρχίας μου ήταν να καθαριστεί κάθε γωνία του δήμου μας. Προσπαθήσαμε να οργανώσουμε την λειτουργία εργοταξίου, δίνοντας στη κυκλοφορία το καινούριο μη χρησιμοποιημένο απορριμματοφόρο που είχαμε από δωρεά.

Μαζέψαμε και συνεχίζουμε να μαζεύουμε τα ογκώδη, που δυστυχώς είναι πολλά τα σημεία και ο δήμος του Ωραιοκάστρου μεγάλος, με αποτέλεσμα αν δεν υπάρχει συνεργασία με τους πολίτες να μην μπορούμε να κρατήσουμε την πόλη μας απόλυτα καθαρή.

Προτεραιότητα μας  πλέον είναι τα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου. Σήμερα μπήκα δυναμικά μέσα και αποφράξαμε τα ορισμένα ρέματα των βρόχινων υδάτων. Καθαρίστηκαν όλοι οι διάδρομοι και επιδιορθώθηκαν όπου υπήρχαν λακκούβες. Φροντίσαμε να περιποιηθούμε τους εγκαταλελειμμένους τάφους.
Η περίφραξη θα ολοκληρωθεί και θα επισκευαστεί για να μην μπαίνουν αδέσποτα ζώα και προκαλούν ζημιές.
Θα τηρηθεί ωράριο, η πόρτα των κοιμητηρίων θα κλειδώνει μετά τη δύση του ηλίου και θα υπάρχει τηλέφωνο ανάγκης αναρτημένο.

Αυτές είναι οι πρώτες άμεσες κινήσεις που ξεκίνησαν να γίνονται από σήμερα. Σύντομα τα Κοιμητήρια Ωραιοκάστρου θα είναι στο επίπεδο που πρέπει.
Τα κοιμητήρια δείχνουν τον πολιτισμό μιας κοινωνίας και η τιμή των νεκρών μας είναι ιστορία μας που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να σβήσει.

Όσο για το οστό που βρέθηκε στα κοιμητήρια την χρονική περίοδο έλειπα εκτός Ελλάδος και υπόθεση ερευνάται. Αυτό που με βεβαιότητα μπορώ να σας πω είναι ότι από εδώ και στο εξής όλα θα λειτουργούν με τον σεβασμό και τους κανόνες που πρέπει.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.