Προφυλακίστηκε η 33χρονη για την αρπαγή του μικρού κοριτσιού

Προφυλακίστηκε η 33χρονη για την αρπαγή του μικρού κοριτσιού

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η κατηγορούμενη με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας μετά την μαραθώνια απολογία της, την Τρίτη 23 Ιουνίου.

Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε αυτή την φορά, πως δεν υπήρξε από πλευράς της ερωτική έλξη για την 10χρονη, ούτε γενικά για ανήλικα άτομα, λέγοντας επίσης πως την άφησε στην ίδια κατάσταση που την πήρε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη φέρεται να είπε στην ανακρίτρια, ότι κατέστρεψε τον φορητό υπολογιστή της, το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στην Κατερίνη, όταν διάβασε σε ΜΜΕ ότι οι αστυνομικές Αρχές βρίσκονταν κοντά στη σύλληψή της. Μάλιστα, είπε πως πανικοβλήθηκε στην ιδέα ότι σύντομα θα την εντόπιζαν.

Την προέλευση των χρημάτων που κατείχε προσπαθούν να διαπιστώσουν οι Αρχές

Κατά την προανάκριση, στην Αστυνομία η 33χρονη επικαλέστηκε διάφορους ισχυρισμούς για την οικονομική της άνεση, που δεν έπεισαν και δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν.

H Αστυνομία την συνέλαβε έχοντας στην κατοχή της 7.000 ευρώ σε μετρητά και είχε προλάβει να ξοδέψει επιπλέον 2.500 ευρώ για αγορά νέων κινητών αφού ξεφορτώθηκε τα παλιά της τηλέφωνα και για την διαμονή της. Δηλαδή από την στιγμή που απελευθέρωσε την 10χρονη και διέφυγε, είχε στην κατοχή της περίπου 10.000 ευρώ σε μετρητά…

Το γεγονός ότι έδειξε περίσσια οικονομική άνεση στην Παραλία Κατερίνης όπου διέφυγε έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των Αρχών ώστε να διαπιστωθεί η πηγή του χρήματος που δείχνει ότι διέθετε και αν αυτό συσχετίζεται με κάποιο τρόπο με την υπόθεση.

Oι απαντήσεις ίσως να βρίσκονται στον ίδιο υπολογιστή που φρόντισε να διαλύσει πριν συλληφθεί και στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ακόμα προσπαθούν μήπως μπορέσουν να κάνουν ανάκτηση κάποιων δεδομένων ακόμα και από τον διαλυμένο σκληρό δίσκο του υπολογιστή της, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τηλεπικοινωνιών για να διαπιστωθούν οι συνομιλίες της αλλά και οι διαδικτυακές της επαφές σε βάθος χρόνου.

Είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι ίσως το υλικό που υπήρχε σε αυτόν τον υπολογιστή να κατέληγε σε ενδιαφερόμενους, ωστόσο η έρευνα για να μπορέσει να αποδειχθεί αυτή η πεποίθηση συνεχίζεται.

Το μόνο σίγουρο και αυτό που δέχονται οι αστυνομικοί ως βάσιμο ισχυρισμό της κατηγορούμενης, είναι ότι η έντονη δημοσιοποίηση της αρπαγής της 10χρονης, της προκάλεσε τον απαραίτητο εκνευρισμό και το απαραίτητο άγχος για να την αφήσει ελεύθερη, ευτυχώς δίχως να της προκαλέσει μεγαλύτερο κακό από αυτό που ήδη της είχε προκαλέσει με τις ενέργειές της που ίδια ομολόγησε κατά την διάρκεια της προανάκρισης και κατά την απολογία της έσπευσε να ανασκευάσει.

φως στο τουνελ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.