Πρωθυπουργός : Αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε, κρίσιμος ο Απρίλιος

Πρωθυπουργός : Αν χαλαρώσουμε τώρα θα το πληρώσουμε αύριο, κρίσιμος ο Απρίλιος

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης απο το βήμα της Βουλής ενημέρωσε το σώμα αλλά και τον ελληνικό λαό ότι το φετινό Πάσχα είναι Πάσχα ευθύνης και ζωής.
Αναφέρθηκε με αυστηρό ύφος προς τους πολίτες που δεν συνετίζονται στα μέτρα ότι υπάρχουν και άλλα μέτρα στα πλάνα της κυβέρνησης αλλά είναι στο χέρι όλων να μην τα ενεργοποιηθούν.

“Βρισκόμαστε στο τέλος της αρχής και ο μήνας Απρίλιος είναι κρίσιμος”,είπε με έμφαση ο κ.Μητσοτάκης και οτι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι συγκρατημένα αισιόδοξα.

Ευχαρίστησε τους Έλληνες που θυσιάζουν την ελευθερία τους για το αγαθό της ζωής.

“Κύριο μέλημά μας παραμένει η διατήρηση των θέσεων απασχόλησης αλλά και η δίκαιη και οριζόντια κοινωνική μέριμνα”  τόνισε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στην ενίσχυση των 800 ευρώ, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν σε πρώτη φάση μια αμοιβή των 800 ευρώ διατηρώντας όλα τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Παρατείνονται τα επιδόματα ανεργίας. Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα έχουν έκπτωση 40% στο ενοίκιο τους.

Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.