Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Κωφών Γυναικών

ŕљЁڊϠБٔHˇ́ ʁˁȏӖIщӇӠʙ֙͠/ БٔHˇԑɁ Ǡň͉ʇ όD`ԙ͠ṌɊٍ (̏ԉύԅL/ց͇ ԑ՘Mǩ

Δεν πουλάνε όλες οι ειδήσεις το ίδιο…..
Σε αυτές τις κοπέλες δεν πέσανε πάνω τα ΜΜΕ και δεν εκμεταλλεύτηκαν τα κόμματα την επιτυχία τους.
Έτυχε να τις σκεπάσει η σκιά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ή μήπως είμαστε επιλεκτικοί στους πανηγυρισμούς και στα δηθενιλίκια.

Η πιο σωστή απάντηση είναι ότι δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο, ακόμα και αυτούς που έχουν ιδιαίτερα χαρίσματα.
ΝΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΦΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μπάσκετ, αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα Κωφών Γυναικών, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας στον τελικό με 52-41 και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου!

Στη φάση των ομίλων η Ελλάδα τερμάτισε αήττητη κερδίζοντας τη Λιθουανία, την Τουρκία, τη Ρωσία και την Πολωνία. Στα προημιτελικά νίκησε σε «νοκ άουτ» αγώνα τη Γερμανία, ενώ στα ημιτελικά ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ιταλίας. «Έχω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτά τα παιδιά είναι θησαυρός και εγώ είμαι πολύ τυχερή που είμαι προπονήτριά τους»’ δήλωσε η Αθηνά Ζέρβα στο ΑΠΕ. Στον μικρό τελικό των γυναικών η Ιταλία πήρε το χάλκινο μετάλλιο σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Οι Ιταλίδες νίκησαν την Ουκρανία με 58-56.

Η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα έφτασε στην κορυφή πανηγυρίζοντας το χρυσό μετάλλιο. Από την πλευρά της, η Εθνική Κωφών Ανδρών τερμάτισε στην πέμπτη θέση, νικώντας την Πολωνία με 69-54 στον αγώνα κατάταξης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε αυτά τα κορίτσια….κι ας μην πρωταγωνίστησαν στις κάμερες των καναλιών!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.