Πρωτόγνωρες καταστάσεις για το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου αποκαλύπτει η αντιπρόεδρος

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου αποκαλύπτει η αντιπρόεδρος

Η αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου κ.Μαρία Τοψή  με δεύτερη ανάρτησή της αποκαλύπτει πρωτόγνωρες καταστάσεις για το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου που αιτιολογούν την απραξία του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή της:

Και τώρα στο θέμα μας……Γινεται μια απεγνωσμένη προσπάθεια τα συμβούλια του Τοπικού Συμβουλίου να γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης.
Μας ζητήθηκε λοιπόν στην τελευταία πρόσκληση να συνδεθούμε και σε περίπτωση που έχουμε αδυναμία σύνδεσης να ψηφίσουμε τα θέματα που ΔΕΝ ξέρουμε μέσω mail ή…SMS!!!!!
1ον. Όταν επανειλημμένα 8 από τα 11 μέλη του Συμβουλίου σου ζητάνε Δία ζώσης ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ (1)
2ον. Όταν δεν έχεις απαρτία των μελών λόγω αδυναμίας σύνδεσης ακυρώνεται το συμβούλιο και επαναλαμβάνεις την προσκληση. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 3 ΑΤΟΜΑ (2)
3ον. Όταν τα μέλη δεν είναι ενημερωμένα για τα θέματα….ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;
Όλα αυτά τα ερωτήματα τα έστειλα στην πρόεδρο και η απάντηση που πήρα….επισυνάπτεται! (3)
Δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την παραίτηση του συμβούλου Ατματζίδη Γιώργου απο το τοπικό συμβούλιο. Το καταλάβαμε απο την συμμετοχή του στην εκλογική αναμέτρηση για την θέση του συμπαραστάτη του δημότη. Αντικαταστάτης υπάρχει; Θα τον μάθουμε όταν κάνουμε τοπικό συμβούλιο; Μέσα από αναρτήσεις στο fb;
Αυτά και άλλα ΠΑΡΑ πολλά εδώ και ένα χρόνο. Προς γνώση,ενημέρωση…και απάντηση στην αναμενόμενη ερώτηση πολλών ” έχει το Ωραιόκαστρο Τοπικό;”

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "1 Mup.yr Hlivetaurupyr Μόλις παρέλαβα πρόσκληση για 10v- ΘΕΜΑ Επικαιροποίηση καταλαβαιίνω Κοινότητας συνεδρίαση 2/2020 απόφαση ςεξης απορίες έκανα έστειλε συμβουλίου Τσουκαλά απόφαση που επισυνάπτω μ παρέπεμψε στην πρόεδρο στης προτάσεις φτησα οριστικοποιήσουμ συνεδριάσεις Τοπικού συμβουλίου σύστημα τηλ. 6973313687) ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Πρόεδρο την οποιά περιμένω καΙ απάντηση. υπάρχει μέσα στην πράσκληση στείλετε σημειό ms. νόμου που έει περίπτωση αλλά ψηφίζουμε Επίσης ήθελα σημειό Περιμένα τοποθέτηση Ηαντππρόεδρος Τοψή Μαρία νόμου απαρτίας απα ορεύει δια ζώσης συμβούλια wV1 ατόμων ΣΑΣ ΓΙΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΙΛΗΣΤΕ ME ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ gmail.com> συνεδρίαση Κοινότητας Ωραιοκάστ 3 Subject Καλημέρα σας, σας θα Ευχαριστώ."

Η αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου εξηγεί την απραξία της κοινότητας Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.