Πρόγνωση καιρού και για την πρωτοχρονιά απο τον Σάκη Αρναούτογλου

To δελτίο καιρού έως και την Τετάρτη και δυο λόγια για την επόμενη εβδομάδα!

Για την περίοδο γύρω στις 4 του Γενάρη δεν έχει αλλάξει τίποτα απο αυτά που σας περιέγραψα στα προηγούμενα ποστ των τελευταίων ημερών. Ο “ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ” κατάλληλου κρύου και υγρασίας (σύννεφα) για χιονοπτώσεις και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης φαίνεται να επιμένει και με τα σημερινά στοιχεία.

Διατάξεις σαν αυτές που πάνε να διαμορφωθούν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και της αρχής του νέου έτους, τουλάχιστον μας είχαν συνηθίσει στο παρελθόν σε τέτοια φαινόμενα. Κλιματική αλλαγή όμως είναι σήμερα αυτή.. δεν είναι παίξε γέλασε .

Θα πρέπει σίγουρα να περιμένουμε μέχρι και την Πρωτοχρονιά για ασφαλή συμπεράσματα καθώς μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποιες περιοχές των Βαλκανίων και κατ’ επέκταση και της χώρας θα επηρεαστούν απο το κύμα ψύχους που πάει να “διασχίσει ” εκείνες τις ημέρες σχεδόν ολόκληρη την κεντρική και ανατολική Ευρώπη!

Σε κάθε περίπτωση μόνο “βαρετοκαιρία” πάντως δεν θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.