Πρόγραµµα ανάκλησης 966 αυτοκινήτων VOLVO

Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά τα μοντέλα V40, V40CC, S60, V60, V70 και S80 των ετών 2011 – 2015.
Volvo
Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία VOLVO CARS HELLAS, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων VOLVO µοντέλα V40, V40CC, S60, V60, V70 και S80.

Η ανάκληση αφορά σε 966 οχήµατα, µοντέλα ετών 2011 – 2015. Στα επηρεαζόµενα οχήµατα σε συγκεκριµένες συνθήκες οδήγησης και θερµοκρασίας περιβάλλοντος, όπως µεγάλη επιτάχυνση ή υψηλό φορτίο µετά από κρύα εκκίνηση σε χαµηλές θερµοκρασίες, ενδέχεται η αύξηση της θερµοκρασίας του κινητήρα να είναι ανοµοιόµορφη. Σαν αποτέλεσµα, µπορεί να προκληθεί µικρή διαρροή ψυκτικού υγρού κινητήρα και εµφάνιση προειδοποιητικής ένδειξης χαµηλής στάθµης. Στη χειρότερη περίπτωση, µπορεί να υπάρξει διαρροή λιπαντικού κινητήρα, ακολουθούµενη από οσµή και εµφάνιση καπνού. Αν το λάδι έρθει σε επαφή µε θερµή επιφάνεια, µπορεί σταδιακά να αναφλεγεί στο χώρο του κινητήρα.

Σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί στη Volvo Cars, υπήρχε αρκετός χρόνος για να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο και να εξέλθουν µε ασφάλεια όλοι οι επιβάτες.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων VOLVO σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει τροποποίηση του κινητήρα, ώστε να αυξηθεί η απόδοση του κυκλώµατος ψύξης κατά τη φάση της προθέρµανσής του, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CARS HELLAS στο τηλέφωνο 210-5794900.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.