Πρόσκληση γενικής συνέλευσης ΕΛΠΙΔΑ

ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ‘’ΑΥΤΙΣΜΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ ‘’

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά μέλη,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων ΄΄ ΕΛΠΙΔΑ΄΄ της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου ΄΄ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ’’ , σε εφαρμογή του άρθρου 26 του ισχύοντος καταστατικού
Συγκαλεί
Τα μέλη , σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17.00 στην έδρα της Μονάδας , οδός Στεφανίδη Ωραιόκαστρο.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
2. Εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής – Αποτελέσματα
Δηλώσεις συμμετοχής των επιθυμούντων να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. ή την εξελεγκτική επιτροπή μέχρι την 16 Ιανουαρίου 2017 στα γραφεία του σωματείου (σύμφωνα με το άρθρο 26 του ισχύοντος καταστατικού).
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το 50% πλέον ενός , των ταμειακά τακτοποιημένων μελών, σύμφωνα με το άρθρο 26 του ισχύοντος καταστατικού.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας (συμφώνα με το άρθρο 26 του ισχύοντος καταστατικού) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 31 Ιανουαρίου 2017 , στον ίδιου χώρο και με την ίδια ημερήσια διάταξη και ώρα έναρξης 17.00 .
Σας επισημαίνουμε ότι για την δεύτερη Γ.Σ. δεν απαιτείται η προαναφερόμενη απαρτία σύμφωνα με το άρθρο 26 του ισχύοντος καταστατικού.
Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση αυτή, καθώς η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος Ρήγα Άννα​​​​​​ Η Γεν. Γραμματέας Καδόγλου Θεανώ

Ελπιδα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.