Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα: Ανάπτυξη & Τοπική Αυτοδιοίκηση

Πρόσκληση σε εκδήλωση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Σκαρλάτο και τα στελέχη της Δημοτικής κίνησης “Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης ” «αν.α.σ.α» , με θέμα: Ανάπτυξη & Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, στις 18.30, στο κτίριο «Παύλος Μελάς» (Μακεδονικού Αγώνα 7, Παλαιόκαστρο) ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Σκαρλάτος και τα στελέχη της Δημοτικής κίνησης «αν.α.σ.α.», σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: « Ανάπτυξη & Τοπική Αυτοδιοίκηση». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθεί η συμβολή του Δήμου Ωραιοκάστρου στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας μέσω της στήριξης Νεοφυούς (start up), Νεανικής και Γυναίκειας  επιχειρηματικότητας  καθώς και Γυναίκειων Συνεταιρισμών.

Οι ομιλητές: Ιωάννης Νάνος – σύμβουλος επιχειρήσεων Συνεργάτης Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Χωματίδης – Οικονομολόγος, Ιδιοκτήτης start up επιχείρησης, Σουρμαΐδου Παρθενόπη – σύμβουλος κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Οι ομιλητές αναλύσουν παραδείγματα και «καλές πρακτικές» συνεργασίας ΟΤΑ και νεοσύστατων επιχειρήσεων, ενώ ο Παντελής Σκαρλάτος θα αναφερθεί στο σχέδιο της «αν.α.σ.α», για το συγκεκριμένο θέμα.

 

 

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.