Πρόσκληση συναυλίας τελετής λήξης καλλιτεχνικής περιόδου απο την

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
WEST SIDE STORY

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στη συναυλία λήξης της καλλιτεχνικής περιόδου 2015-2016 των Χορωδιακών Συνόλων της Ενορίας μας (Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis και Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας Σολ) και τις παράλληλες εκδηλώσεις, την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 8 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου (πίσω από την εκκλησία).
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
• 8μ.μ. Συναυλία Χορωδιακών Συνόλων
• 8:40μ.μ. Απονομή Επαίνων Συμμετοχής στα τμήματα της Δ΄ τάξεις των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου που συμμετείχαν στα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια της Ενορίας μας τον περασμένο Απρίλιο και ήταν αφιερωμένα στα γλυπτά της Ακρόπολης. Στη συνέχεια θα επιδοθούν οι τιμητικές Βεβαιώσεις Συμμετοχής στους εθελοντές καθηγητές που προσέφεραν εργασία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας
• 9μ.μ. Προβολή της αριστουργηματικής ταινίας μιούζικαλ West Side Story, στην αυλή της εκκλησίας, με την εκπληκτική μουσική του Leonard Bernstein. Την ταινία θα προλογίσει ο μουσικοκριτικός κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης.
Σε περίπτωση βροχής, η προβολή θα γίνει μέσα στο Πνευματικό Κέντρο.

Τα Χορωδιακά μας Σύνολα, με μικρά και σταθερά βήματα, σοβαρότητα αλλά και σεβασμό προς τη χορωδιακή μουσική, τα μέλη της και το φιλόμουσο ακροατήριο διήλθαν μια δημιουργική χρονιά με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας Eu Choralis, το περασμένο Σάββατο, στο 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναυπάκτου. Η Χορωδία μας εκτέλεσε, μεταξύ δεκατεσσάρων χορωδιών, ένα αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα με καλλιτεχνία και συνέπεια, το οποίο περιελάμβανε τραγούδια των Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου κ.α. αποσπώντας θετικότατες κριτικές. Τα σχέδια για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο 2016-2017 περιλαμβάνουν συμμετοχές σε φεστιβάλ, εμφανίσεις στο Ωραιόκαστρο και τη Θεσσαλονίκη αλλά και πειραματισμούς-έκπληξη που θα ενθουσιάσουν πολλούς. Θερμές ευχαριστίες προς τους Άννα Γεράση, Αντώνη Κωνσταντινίδη και φυσικά όλα τα μέλη των χορωδιών μας.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο. Τα Χορωδιακά Σύνολα της Ενορίας σας εύχονται…
Καλό καλοκαίρι!
image
fb page: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου
fb page: Χορωδιακά Σύνολα Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.