Πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου προς νυν : θα κοιτάξετε την υγεία των δημοτών σας ή τις προσωπικές σας πολιτικές φιλίες;

Πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου προς νυν : θα κοιτάξετε την υγεία των δημοτών σας ή τις προσωπικές σας πολιτικές φιλίες;

Η καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ στη Δυτική Θεσσαλονίκη έχει πυροδοτήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ πρώην,νυν και παραλίγο αιρετών.
Όλοι απο πλευράς τους δηλώνουν κατά στην έγκριση καύσης απορριμμάτων RDF-SRF και εναλλακτικών καυσίμων εντός αστικού ιστού στο Τιτάν.
Όλοι στα λόγια κατά,όλοι δηλαδή στην ίδια πλευρά αλλά με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ τους. Όλα αυτά ξεκίνησαν απο μια επιστολή της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού όπου έριχνε ευθύνες στην πρώην διοίκηση και στον τότε και τώρα πρόεδρο της κοινότητας Δρυμού.
Οι απαντήσεις δεν άργησαν να φτάσουν. Ανάμεσα σε αυτές και η απάντηση του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση προς τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη:

Κύριε Τσακίρη, αφήστε τις δακρύβρεχτες κορώνες και κοιτάξτε να αντιδράσετε δυναμικά σε μια ακόμα επιβάρυνση που δρομολογείται τους τελευταίους μήνες εις βάρος της περιοχής μας. Τα εξαπτέρυγα σας δεν πρόσφεραν καλές υπηρεσίες και τώρα που σας έχουν εκθέσει οφείλετε να πάρετε πια μια απόφαση : θα κοιτάξετε την υγεία των δημοτών σας ή τις προσωπικές σας πολιτικές φιλίες; Το κρειττον σιγαν το έχετε εφαρμόσει πολύ καλά σε αντίθεση με τους όμορους δήμους που κινούνται δυναμικά για την υγεία των πολιτών τους. Δεν πρόκειται λοιπόν να σιωπήσω όσο βλέπω ότι έχετε αφήσει πολύ σοβαρά θέματα στην τύχη τους όπως πέραν της καύσης στο Τιτάν είναι και η προσφορά κοινωνικών υπηρεσιών στην οποία οι υπόλοιποι Δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος σας έχουν βάλει τα γυαλιά.


Όλα για το ΤΙΤΑΝ εδώ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.