Πτώμα άνδρα βρέθηκε κοντά στις ακτές του Αγίου Όρους

Πτώμα άνδρα βρέθηκε κοντά στις ακτές του Αγίου Όρους

Την σορό ενός άντρα εντόπισαν νωρίτερα το μεσημέρι, μέλη πληρώματος ιδιωτικού σκάφους που έπλεε βόρεια του Αγίου Όρους, στον Στρυμονικό κόλπου.

Ακολούθως έσπευσαν να ειδοποιήσουν το λιμενικό σώμα, στελέχη του οποίου μετέβησαν επιτόπου με περιπολικά σκάφη. Συγκεκριμένα στο σημείο μετέβησαν στελέχη από το λιμεναρχείο Αγίου Όρους, καθώς και από το λιμενικό φυλάκιο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου. Ακριβέστερα το πτώμα είναι αγνώστου ταυτότητας, βρέθηκε και περισυνελλέγη στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Άγιος Ανδρέας στο βόρειο άκρο της χερσονήσου. Κατόπιν διαπιστώθηκε ότι πρόκειτε για νεαρό άντρα, με την σορό να βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε από τα στελέχη του λιμενικού στο λιμάνι της Ιερισσού κι ακολούθως στην Θεσσαλονίκη, για την διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του, καθώς θα αναζητηθεί και η ταυτότητά του. Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.