“Πόλεμος” Δήμου Ωραιοκάστρου-ΣΑΣΘ για την μοιραία στάση στον Βερόπουλο

013“Kαρφώνει” τον δημάρχο Ωραιοκάστρου ο πρόεδρος του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του στα μέσα , ο δήμος είχε δεσμευτεί εδώ και μήνες ότι θα κατασκεύαζε στο σημείο πεζοδρόμιο, πράγμα που δεν έπραξε.
Ο Γιάννης Παλαιστής όπως κι ο Δ. Σαραμάντος μίλησαν στο δελτίο του ΑΛΦΑ κάνοντας “μπαλάκι” τις ευθυνες ο ένας στον άλλο για το σημείο οπου βρίσκεται η στάση του αστικού όπου χθες συνέβη το τροχαίο. Ο μεν δήμαρχος Ωραιοκάστρου υποστήριξε ότι είχε αντιπροτείνει να μεταφερθεί σε άλλο ασφαλέστερο σημείο, με τον πρόεδρο του ΣΑΣΘ να αντιλέγει ότι το σημείο που είχε προτείνει ο δήμος να μεταφερθεί η στάση κρίθηκε ακόμη πιο επικίνδυνο από αυτό που ήδη ήταν κι έτσι ο δήμος ανέλαβε σύμφωνα με τον Γ. Παλαίστη να κατασκευάσει πεζοδρόμιο και να κάνει πιο ασφαλές το σημείο της στάσης πράγμα που όπως είπε και όπως ξέρουμε όλοι  δεν έκανε.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.