“πόρτα έφαγε” δημοσιογράφος που πήγε να καλύψει την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Κατερίνης,βίντεο

“πόρτα έφαγε” δημοσιογράφος που πήγε να καλύψει την εκδήλωση του Ε.Ε.Κατερίνης στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Απογοητεύτηκε η είσοδος στην  δημοσιογράφο Μαρία Νικολαΐδου  απο το Ράδιο Ενημέρωση της Πιερίας. “Είστε ανεπιθύμητη διότι έχετε απειλήσει απο την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη” ήταν η αιτιολογία της απαγόρευσης της μέσα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Κατερίνης. Η δημοσιογράφος απάντησε στο κατηγορώ αυτό να κινηθούν νομικά αν αληθεύουν τα όσα λένε.

Ταυτόχρονα πολίτης μέσα στο κτήριο αποδοκίμασε τον κ.Τζανακόπουλου φωνάζοντάς του «Εσείς σπείρατε τη διχόνοια. Προδότες είστε ρε!»

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ απευθυνόμενοι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε» και «πέντε προδότες είσαστε…» προβάλλοντας το παράσιμο της ανοιχτής παλάμης…

μουντζα

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.